Congres thuishospitalisatie en transmurale zorg

Praktische informatie

Datum 18 januari 2024 - 18 januari 2024
Tijdstip 13:00 - 17:00
Locatie
Deze opleiding is voorbij. Download hier je attest.

Thuishospitalisatie en transmurale zorg; het zijn 2 begrippen die zowel de eerstelijnszorg als de ziekenhuizen in Belgiƫ bezig houden. Een boeiend thema om op 18/01/2024 alle partijen samen te brengen voor een congres.

Tijdens deze studienamiddag zetten we alles op een rijtje, benoemen we de uitdagingen rond thuishospitalisatie en transmurale zorg in de Belgische gezondheidszorg, maar gaan we ook op zoek naar goede voorbeelden en werkwijzen in andere landen.

Dr. Nick Guldemond PhD DSc (med), Professor Healthcare and Public Health aan de universiteit van Leiden, neemt ons mee in deze boeiende vergelijking op basis van voorbeelden en verwijzingen naar good practices. Hij beheerst als geen ander de mogelijkheid om de aanpak rond dit thema in de verschillende landen met elkaar te vergelijken.

Afsluiten doen we met een panelgesprek waar we op een opbouwende maar kritische manier de verschillende invalshoeken bespreken met een team van experts.

Het volledige programma stellen we graag via onze kanalen aan je voor en kan je ook hier terugvinden: Congres Thuishospitalisatie en Transmurale Zorg | Mederi

Inschrijven kan tot 10/01/2024.